Mindful Dancing, coaching för ditt välbefinnande

Mindful dancing, coaching och mindfulnessträning

för ditt och organisationens välmående

Carina R Nilsson Mindfulnessinstruktör, coach, dansinspiratör

Vill du utveckla dig själv och ditt ledarskap?
Må bra? Ha mer energi?

Då har du kommit helt rätt! 

Jag erbjuder dig en trygg plats där du kan utvecklas till ditt bästa jag. Genom coaching, mindfulnessträning och frigörande dans kan du landa i dig själv, släppa taget om det som du inte längre vill ha, medvetet välja glädje och ge dig själv det som du behöver för att må som bäst. 

Jag heter Carina R Nilsson och min mission är att inspirera till glädje, hälsa och utveckling. Glädje för mig är livsglädje, att känna meningsfullhet i livet. Att kunna ta motgångar och prövningar, som vi alla har, med en förvissning om att allt ändå kommer att bli bra. Att känna glädje till livet är avgörande för hälsan och för mig är hälsan viktigast av allt. Det handlar såväl om fysisk som mental och själslig hälsa. Allt hänger ihop och alla delar behöver vara i balans för att vi ska må bra. Jag tror på att vi har allt som vi behöver inom oss, men vi är inte alltid medvetna om det, utan styrs av tankemönster och övertygelser som vi fått genom livet, ofta av andra. Att få syn på det är en befrielse. Med vetskapen om att vi inte är våra tankar utan äger dem, öppnar sig en helt ny värld.

                  Välkommen! Vad behöver du för att må som bäst? 

Som coach, mindfulness- och dansinspiratör vill jag inspirera till att göra de förändringar som behövs för att du ska utvecklas och må som bäst. För det är du värd! 
Mindful Dancing

Mindful Dancing - glädje, energi, utveckling

Mindful Dancing är fria rörelser till musik i medveten närvaro. Det finns inga särskilda steg eller rörelser utan dansen utgår helt och hållet från vad din kropp behöver och hur du vill röra dig i stunden. Dansen ger möjlighet att träna medveten närvaro – mindfulness - utan att döma eller värdera, att uppleva och utforska nya saker. Dansen kan lösa upp spänningar och blockeringar, frigöra energi och öka livsglädjen. Den utmanar invanda mönster och uppmuntrar nya sätt att röra sig på vilket också stimulerar kreativitet och skapelsekraft. Att röra sig till musik kan vara läkande och ge ökad livsenergi. Dansen öppnar upp för att mötas på ett nytt sätt och ökar tilliten i gruppen.

Vi erbjuder öppna kurser och företagsanpassade kurser och events.

För aktuella datum se fb @mindfuldancing För förslag till upplägg - kontakta oss

Må-bra coach

Må-bra coach som stärker ditt ledarskap

Säkert vet du vad som är bäst för dig, vad som behövs för att du ska må bra. Men i den stressade värld vi lever i är det inte alltid så lätt att få till det. Kanske vill du vara mer närvarande, leva mer hälsosamt, uppleva mer glädje eller känna dig mer lugn och harmonisk. Vardagen innebär utmaningar som gör att det inte alltid är så lätt att bryta negativa mönster och ovanor. Ibland kan det behövas hjälp att se vad det är som hindrar dig och vad som behövs för att du ska må som bäst!

Som din må-bra coach lägger jag allt fokus på dig och ditt välmående. Det gäller hela dig - såväl mentalt, som fysiskt och själsligt. Du får inspiration och stöd till att verkligen göra de förändringar som behövs för att du ska må som bäst – för det är du värd! 

Kontakta mig för en första kostnadsfri coaching!

Carina R Nilsson  må-bra coach

Må-bra kurs

Vill du må bra, känna glädje, kraft och energi? Vill du öka ditt välbefinnande? Få till den där träningen eller tid för dig själv?  Då är må-bra kursen helt rätt för dig! Den kommer att ge dig stöd och verktyg för att du ska må som BÄST.

Må-bra kursen  är 6 veckor lång och innehåller 5 träffar digitalt. 
Kursen omfattar även en uppföljning efter en tid - allt för att du ska må bra och få en varaktig förändring.

Kontakta mig för en intresseanmälan eller läs mer


Mindfulnessträning

Medveten närvaro i nuet utan att döma eller värdera

Mindfulness är så enkelt men ändå så svårt. Att landa i den där medvetna närvaron kan kräva olika saker för olika individer. Mindfulness tränas med meditation, kroppsscanning och lugn yoga. Hur och när du bäst utövar det är något som du kan upptäcka själv - eller så tar du stöd av mig. Jag inspirerar till övningar och tipsar om olika meditationer. Tillsammans tar vi fram ett program för dig eller för din organisation som stödjer er utveckling.

Kontakta mig för ett första kostnadsfritt möte!

  • Kontakta mig så får du en gåva!

Mindfulnessträning

När du vill komma åt dina superkrafter! 

Visst är det skönt att vara lite galen ibland! Bara vara!  Precis den jag är! Och då, när jag slappnar av - kommer jag åt mina superkrafter!
Vill du också lära dig hur du får tillgång till ditt bästa jag?
Boka ett kostnadsfritt möte!Sagt om Carina 


Referens Carina R Nilsson
Sissi
"Jag har anlitat Carina som coach. Med effektiva och djupverkande NLP-övningar hjälpte Carina mig att "låsa upp" en mental blockering. Jag är förvånad över hur lätt det gick. Carina är inkännande, tydlig och proffsig. Jag kan varmt rekommendera henne."

Sissi Saller


Referens Carina R Nilsson
Marie
"Carina är alltid närvarande, lyssnar, hon ger mig verktyg som jag använder i mina situationer. Hon lyfter mig på ett proffsigt sätt. Mitt självförtroende växer, jag får bekräftelse på att jag är betydelsefull. Efter ett samtal med Carina sprudlar det av energi!

Marie Mörsin, Sveriges Åkeriföretag


Referens Carina R Nilsson
Gunilla
"Du är så inspirerande och fri i ditt sätt så det är mycket inbjudande att dansa med dig."

Referens Carina R Nilsson
Anna-Clara
"Det var så mysigt och roligt! Älskar verkligen din energi och din utstrålning. Vilken inspirerande kvinna du är. ❤"


För ditt välbefinnande

Kontakta mig!

Du är varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, bokningar eller något annat. Svarar vanligtvis samma dag.
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in