Glädje, hälsa, utveckling

Carina R Nilsson Consulting skapades utifrån en längtan att göra något meningsfullt, att hjälpa andra att utvecklas och må bra. Det har varit en process att komma fram till vad det är och på vilket sätt jag bäst kan bidra. Under den processen har jag samlat på mig kunskap och erfarenheter som jag vet är värdefulla för dig som vill utvecklas och må bra och som vill stärka ditt ledarskap. 

Jag har alltid varit intresserad av beteenden och hur våra tankar styr oss. 2008 gick jag min första coachingutbildning, VM-resan med Wiström Coaching. Det var en dörröppnare som fick mig att inse vad det innebär att sitta i förarsätet i mitt liv istället för att bara följa med. Hur viktigt det är att lära känna mig själv, vad jag står för och att tycka om mig själv precis som jag är. Därefter har jag fortsatt min egen utveckling genom Wiströms VM-Lag, som fokuserar mer på gruppdynamik, och VM-Jag som fokuserar mer på självkänsla och personlig utveckling. Våra tankar styr oss mer än vi kan ana och för att lära mig mer om det har jag utbildat mig i NLP och är INLPTA Certified Business Master Practitioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming. 

Som alla andra har jag haft såväl med- som motgångar i livet. Efter ett cancerbesked 2011 har jag fått en hel del nya perspektiv, framförallt kring hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sin egen fysiska och mentala hälsa. Mina kunskaper har hjälpt mig att hantera svåra utmaningar. Med hjälp av de verktyg jag fått har jag tagit mig upp ur svackor och nått nya toppar. Jag vet att det går att skapa mer glädje och kraft i vardagen och att komma ifrån begränsande tankar som hindrar min utveckling. Jag vill dela med mig av det jag har lärt mig och bidra till andras utveckling. 

Under 2018 gick jag instruktörsutbildningen i mindfulness med Mindfulnessgruppen och under 2019 utbildade jag mig till inspiratör i Frigörande dans i Mindfulness genom Frigörande Dansakademin och Anne Grundel.

I mitt yrkesliv har jag tidigare arbetat som chef på olika nivåer inom såväl privat som offentlig sektor. På branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag var jag vice Vd och representerade och drev åkerinäringens frågor i samhället. Jag har även arbetat som konsult inom godstransporter och med styrelsearbete. 

Kommunikation, ledarskap och förändring/utveckling genomsyrar mitt yrkesliv. I grunden är jag civilekonom.

Carina R Nilsson

Carina R Nilsson

Jag vill bidra till en bättre värld genom att inspirera människor jag möter. Jag tror på att vi har allt som vi behöver inom oss och att vi kan nå dit vi vill när vi bestämmer oss för det. Jag drivs av att se människor utveckla sin inre kraft och kreativitet, få aha-upplevelser och växa och må bra.
Med den frigörande dansen i mindfulness vill jag bidra till glädje, hälsa och utveckling. 
Mina värdeord Glädje - Hälsa - Utveckling präglar mitt liv och min verksamhet.

Carina R Nilsson

Carina R Nilsson

Carina R Nilsson är diplomerad dansinspiratör i Frigörande dans i mindfulness. Hon har en Business Master Practitioner i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) och är utbildad mindfulnessintruktör. Genom dansen, coaching och mindfulnessträning vill Carina bidra till glädje, hälsa och utveckling.

Carina är civilekonom och har arbetat i olika chefsroller inom privat och offentlig sektor.