för ditt välbefinnande

Mindful Dancing
Må-bra kurs
Må-bra coachingCarina R Nilsson Mindful Dancing


Mindful Dancing

Mindful Dancing är fria rörelser till musik i medveten närvaro. Det finns inga särskilda steg eller rörelser utan dansen utgår helt och hållet från vad din kropp behöver och hur du vill röra dig i stunden. Det är fokus på andningen för att syresätta alla celler i kroppen och för att slappna av. Vi rör oss med halvslutna ögon för att lättare kunna fokusera inåt och vara närvarande. Du dansar med dig själv, för dig själv och tillsammans med andra.

Dansen ger möjlighet att träna medveten närvaro – mindfulness - utan att döma eller värdera, att uppleva och utforska nya saker. Dansen kan lösa upp spänningar och blockeringar, frigöra energi och öka livsglädjen. Den utmanar invanda mönster och uppmuntrar nya sätt att röra sig på vilket också stimulerar kreativitet och skapelsekraft. Att röra sig till musik kan vara läkande och ge ökad livsenergi. Jag skapar en trygg plats för dig där du kan fokusera helt och hållet på dig och din kropp, lyssna in till vad du behöver och röra dig fritt till musiken.

Du kan läsa mer om frigörande dans i medveten närvaro på Frigörande dansföreningens hemsida 

Frigörande dans i Gamla Stan

På söndagar kl 14.00-16.00 är det Frigörande dans på Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6 i Gamla Stan, Stockholm. Vi är fyra dansinspiratörer som turas om att leda dansen.
Pris: 200 kr/tillfälle
Anmäl till carina@mindfuldancing.se

Ta paus med Mindful Dancing

Vill du ha sällskap och röra på dig under arbetsdagen? Välkommen att ta en paus med Mindful Dancing! Varje  tisdag och torsdag kl. 14.30 live-sänder jag Paus Dans på facebook @mindfuldancing.  Det är 10 min med fria rörelser till musik. Ett enkelt, roligt och energifullt sätt att pausa! Gå in och gilla sidan så får du en påminnelse och kan dansa med mig live eller när det passar dig. 

Boka Mindful Dancing på arbetsplatsen

Vill du öppna upp för kreativitet, tillit och glädje i arbetsgruppen? Kanske har ni kört fast, vant er vid att göra som ni alltid gjort eller saknar en gemenskap i gruppen. Då kan dansen tillföra den energi och glädje som behövs för att öka kreativiteten, komma närmare varandra på ett nytt sätt och stärka såväl individen som gruppen. Välkommen att boka in en dansinspiratör i Mindful Dancing. Vi erbjuder allt ifrån enskilda event till återkommande danspass för arbetsgruppen eller hela företaget/organisationen.

Mindful Dancing på arbetsplatsen är till för företag och organisationer som

  • Vill utvecklas

  • Tillföra glädje och energi

  • Öka kreativitet och tillit i arbetsgruppen

  • Satsa på hälsa och hållbart ledarskap

Boka in ett möte så skräddarsyr vi upplägget för dig och ditt företag/organisation.


Carina R Nilsson Må Bra kurs


Må-bra kurs

För dig som vill utvecklas och må bra har jag skapat en kurs med övningar och verktyg som tar dig dit du vill.

Vi träffas i en mindre grupp över zoom under fem tillfällen. Fredagar kl 8.30-10.00. Däremellan finns utrymme för reflektion, övningar och integrering. 

Kursen utgår från var du befinner dig just nu och hur du vill må. Den kommer att ge dig insikter att upptäcka skillnader i ditt mående, vad du behöver för att må bra och hur du på egen hand ska ge dig det. Kursen omfattar även en uppföljning efter en tid - allt för att du ska må bra och få en varaktig förändring.

BONUS! Individuella samtal kommer du att få - ett före och ett efter kursen.Ordinarie pris 4 500 kr + moms

För mer information och intresseanmälan kontakta Carina  076-259 71 00

Informationsblad

Anmäl direkt  


Carina R Nilsson Må bra coach


Må-bra coaching

Säkert vet du vad som är bäst för dig, vad som behövs för att du ska må bra. Men i den stressade värld vi lever i är det inte alltid så lätt att få till det. Kanske vill du leva mer hälsosamt, uppleva mer glädje eller känna dig mer lugn och harmonisk. Vardagen innebär utmaningar som gör att det inte alltid är så lätt att bryta negativa mönster och ovanor. Ibland kan det behövas hjälp att se vad det är som hindrar dig och vad som behövs för att du ska må som bäst!

Som din må-bra coach lägger jag allt fokus på dig och ditt välmående. Det gäller hela dig - såväl mentalt, som fysiskt och själsligt. Du får inspiration och stöd till att verkligen göra de förändringar som behövs för att du ska må som bäst – för det är du värd!

Hur går det till?
Vi bokar in ett första möte via zoom eller telefon för att klara ut vad det är du vill uppnå. Helt kostnadsfritt!

Med det som grund lägger vi tillsammans upp en planering för fortsatta träffar. Dessa är ca 1 timme och utformas efter dina behov. Träffarna genomförs via zoom eller telefon. 

Må-bra coachingen ger dig

  • Tillgång till en egen coach med fokus på dig och ditt välmående

  • Inspiration och nya perspektiv

  • Verktyg och övningar som stödjer dig på vägen

  • En plan för din fortsatta utveckling


Jag använder mig av NLP som står för Neuro (hjärna) Lingvistisk (språk) Programmering (hur vi kommunicerar). Det är en effektiv kommunikationsmetod för förändring och personlig utveckling såväl för individer som för grupper. NLP består av ett antal metoder och verktyg som verkligen fungerar och ger resultat.


Anmäl dig till Mindful Dancing, Må-bra kurs eller Må-bra coaching

Anmälan